Omeleta so žeruchou

Chuťmeter:
 
20 min
 
Omelete so žeruchou neodoláte.

POTREBUJEME:

  • 2 vajcia,
  • 1 jarnú cibuľku,
  • 1 lyžicu posekanej čerstvej žeruchy,
  • soľ,
  • mleté biele korenie,
  • 1 lyžicu postrúhaného tvrdého syra,
  • olej alebo maslo na pečenie

Postup:

  1. Vajcia rozšľaháme, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľku, posekanú žeruchu, postrúhaný syr a premiešame. Podľa chuti osolíme a okoreníme.
  2. Na panvici zohrejeme olej alebo maslo a upečieme omeletu. Podávame s čerstvým pečivom.
Autor:

Súvisiace kategórie:

FocusMedia
Videorecepty


 
  • Aktuálne číslo

Dobré jedlo

 
 
Omeleta so žeruchou
foto: Peter Záhradník