Kuracie prsia s ananásom

Chuťmeter:
 
3 porcie
 
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na väčšie kúsky. Obalíme v zmesi hladkej múky, Solamylu, grilovacieho korenia, červenej papriky, soli a čierneho korenia.

Potrebujeme:

  • 3 kusy kuracích pŕs
  • 1 lyžicu hladkej múky
  • 1 lyžicu Solamylu
  • 1 kávovú lyžičku grilovacieho korenia
  • 1 lyžičku červenej papriky
  • olej
  • 1 konzervu krájaného ananásu
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 2 až 3 lyžice sójovej omáčky
  • soľ, mleté čierne korenie

Postup:

  1. Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na väčšie kúsky. Obalíme v zmesi hladkej múky, Solamylu, grilovacieho korenia, červenej papriky, soli a čierneho korenia.
  2. Mäso opečieme na rozohriatom oleji do chrumkava a vyberieme na tanier. Do výpeku dáme ananás, nakrájaný cesnak a sójovú omáčku. Necháme zovrieť a podľa potreby zahustíme troškou Solamylu rozmiešaného v malom množstve studenej vody.
  3. Do panvice k ananásu vložíme opečené mäso a prehrejeme. Môžeme podávať s ryžou alebo so zemiakmi.

Súvisiace kategórie:

Videorecepty


 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Kuracie prsia s ananásom