Mandľové bonbóny

Chuťmeter:
 
40 kusov
 
Čokoládu rozpustíme v horúcom vodnom kúpeli a necháme trochu vychladnúť...

Potrebujeme:

  • 100 g marcipánovej hmoty
  • 100 g bielej čokolády
  • 100 g olúpaných mletých mandlí
  • 2 až 3 lyžice mandľového likéru
  • 50 g kandizovaného ovocia (napríklad ananás, mango, papája)
  • 50 g strúhaného kokosu na obalenie

Postup:

  1. Čokoládu rozpustíme v horúcom vodnom kúpeli a necháme trochu vychladnúť. Do mierne vychladnutej čokolády pridáme postrúhaný marcipán, mleté mandle, likér a nadrobno pokrájané presladené ovocie. Všetko spolu zmiešame.
  2. Vytvarujeme guľky, ktoré obalíme v strúhanom kokose. Pred podávaním môžeme jednotlivé bonbóny uložiť do papierových košíčkov.

Súvisiace kategórie:

Videorecepty


 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Mandľové bonbóny