Nepečený srnčí chrbát

Chuťmeter:
 
 
Nepečený srnčí chrbát

Potrebujeme:

  • 1 kakaový puding v prášku
  • 2 vajcia
  • 200 g práškového cukru
  • 2 lyžice kakaa
  • 1 margarín
  • piškóty

Postup:

  1. Do hrnca dáme najskôr roztopiť margarín, potom pridávame všetky ostatné suroviny. Za stáleho miešania na miernom ohni varíme, kým sa masa spojí.
  2. Hmotu za horúca po častiach nalejeme do formy na srnčí chrbát striedavo s piškótami, ktoré ukladáme oblou stranou nadol.
  3. Dezert dáme do chladu. Keď stuhne, vyklopíme ho z formy, môžeme si pomôcť namočením formy vlhkou utierkou. Nakrájame na kúsky.
Autor:

Súvisiace kategórie:



 

Dobré jedlo