Akurát do ruky: Kuracie krídelká v ananásovej marináde

Chuťmeter:
 
6 porcií
 
Kuracie krídelká v ananásovej marináde

Potrebujeme:

  • 24 kuracích krídel
  • 1 šálku ananásového džúsu
  • 2 lyžice balzamového octu
  • 2 lyžice hnedého cukru
  • 4 strúčiky cesnaku

Postup:

  1. Do hrnca s nepriľnavým dnom nalejeme ananásový džús, balzamový ocot, pridáme hnedý cukor a prelisované strúčiky cesnaku. Necháme zovrieť a na miernom ohni varíme 2 minúty. Nalejeme do veľkej misy a necháme vychladnúť.
  2. Do marinády dáme umyté kuracie krídla a v chlade necháme marinovať aspoň dve hodiny.
  3. Krídla grilujeme asi 15 minút. Podávame s listovým šalátom a pečivom.

Súvisiace kategórie:

Videorecepty


 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Akurát do ruky: Kuracie krídelká v ananásovej marináde