Rýchly koláč s tuniakom a kukuricou: Pripravte si stopky!

Chuťmeter:
 
4 porcie
 
J11: Rýchly koláč s tuniakom a kukuricou

Potrebujeme:

  • 1 balenie lístkového cesta
  • 1 konzerva tuniaka v olivovom oleji
  • 250 g kukurice (z konzervy)
  • 150 g kyslej smotany
  • 100 g syra na strúhanie
  • soľ, mleté čierne korenie

Postup:

  1. Lístkové cesto rozviňte a uložte do plechu. Konce zrolujte dovnútra, aby vznikol vyšší okraj. 
  2. Cesto husto popichajte vidličkou a dajte na 10 minút predpiecť do rúry vyhriatej na 200 °C.
  3. V miske zmiešajte scedeného tuniaka so scedenou kukuricou. Osoľte a okoreňte. 
  4. Predpečené cesto potrite kyslou smotanou, na ňu dajte tuniaka s kukuricou a posypte nahrubo nastrúhaným syrom. V rúre pečte 15 minút. Koláč je chutný teplý aj studený.
Autor:

Súvisiace kategórie:



 

Dobré jedlo