Dnes bude ryba: Treska v chlebovom obale ulahodí celej rodine

Chuťmeter:
 
4 porcie
 
Treska v chlebovom obale

Potrebujeme:

  • 300 g ryby
  • soľ
  • 2-3 krajce staršieho tmavého chleba
  • 30-40 g údeného tvrdého syra
  • 50 g zelených olív
  • soľ
  • 50 g masla
  • šalát
  • bylinky podľa chuti

Postup:

  1. Osolené filety ryby uložíme do vymastenej zapekacej misy a necháme 10 minút odstáť na chladnom mieste. Z chleba odkrojíme kôrku, striedku rozmrvíme, pridáme nastrúhaný tvrdý syr a osolíme.
  2. Chlebovú zmes rozložíme na filety ryby a uložíme plátky studeného masla. Zapečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov Celzia. Podávame s varenými zemiakmi posypanými bylinkami, so šalátom a s olivami.
Autor:

Súvisiace kategórie:



 

Dobré jedlo

 
 
 
 
 

Pluska.sk

Plus7dní.sk

Emma.sk