Dokonalé predjedlo: Broskyňa s kuracím krémom

Chuťmeter:
 
4 porcie
 
Broskyňa s kuracím krémom

Potrebujeme:

  • 10 veľkých polovičiek kompótových broskýň
  • 300 g tvrdého syra
  • 200 g uvareného kuracieho mäsa
  • 100 g bieleho jogurtu
  • 100 g majonézy
  • 100 g sterilizovaných uhoriek (alebo 1 jablko)
  • 1 lyžička worcesterskej omáčky
  • opražené mandle na ozdobenie
  • biele víno
  • práškový cukor
  • soľ

Postup:

  1. Z tvrdého syra vykrojíme kolieska. Uvarené mäso pokrájame na tenké pásiky, nahrubo nastrúhame uhorku alebo jablko.
  2. Všetko spolu zmiešame, pridáme jogurt a majonézu. Dochutíme worcesterskou omáčkou, vínom, korením a necháme hodinu v chlade odležať.
  3. Na jednotlivé kolieska syra dáme vrstvu šalátu, prekryjeme polovicou broskyne a ozdobíme mandľou.
Autor:

Súvisiace kategórie:

Videorecepty


 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Dokonalé predjedlo: Broskyňa s kuracím krémom
ŠARM/ Blanka NEMČEKOVÁ