Pravé španielske gazpacho: Niečo studené a zdravé zároveň

Chuťmeter:
 
6 porcií
 
J8: Gazpacho

Potrebujeme:

  • 6 paradajok
  • 1 uhorka
  • 1 paprika
  • pol červenej cibule
  • 1 strúčik cesnaku 
  • 1 krajec chleba
  • vínny biely ocot
  • trocha vody
  • soľ, mleté čierne korenie
  • olivový olej
  • opečený chlieb ako príloha

Postup:

  1. Zeleninu a chlieb nakrájajte na kocky (trocha si odložte na podávanie), aby sa dali rozmixovať. Do mixéra pridajte ocot, soľ, korenie, olivový olej a trochu vody. Rozmixujte a nechajte vychladiť.
  2. Gazpacho podávajte ozdobené kúskami zeleniny, opečeného chleba a pokvapkané olivovým olejom.
Autor:

Súvisiace kategórie:

FocusMedia
Videorecepty


 
  • Aktuálne číslo

Dobré jedlo

 
 
Pravé španielske gazpacho: Niečo studené a zdravé zároveň
Roman Szabo