Oškvarková nátierka s kapiou

Chuťmeter:
 
pre celú rodinu
 
Oškvarková nátierka s kapiou

Potrebujeme:

  • 400 g oškvarkov
  • 2 vajcia uvarené na tvrdo
  • 2 sterilizované uhorky
  • 2 jarné cibuľky
  • 4 plátky sterilizovanej kapie
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice plnotučnej horčice
  • mleté čierne korenie
  • soľ

Postup:

  1. Oškvarky pomelieme v mäsovom mlynčeku.
  2. Pridáme nadrobno pokrájané vajcia, uhorky, cibuľku, kapiu, cesnak a dobre vymiešame.
  3. Ochutíme horčicou, soľou a čerstvo pomletým čiernym korením. Nátierku dobre vymiešame a podávame s bagetou alebo pečivom.

Tip:

Ak chcete mať nátierku jemnejšiu, spolu s oškvarkami pomeľte všetky suroviny v mäsovom mlynčeku.

 

Súvisiace kategórie:

Videorecepty


 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Oškvarková nátierka s kapiou