Pasta all´tonno: Tentoraz so špenátovými cestovinami

Chuťmeter:
 
4 porcie
 
S: Pasta all´tonno

Potrebujeme:

  • 200 g špenátových cestovín z tvrdej pšenice

Omáčka:

  • 160 g konzerva drveného tuniaka vo vlastnej šťave
  • 1-2 strúčiky cesnaku
  • 150 ml sladkej smotany
  • 1 žĺtok
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • olivový olej
  • parmezán na posypanie

Postup:

  1. Tuniaka bez nálevu poduste na olivovom oleji. Keď začne voňať, primiešajte k nemu prelisovaný cesnak. Žĺtok rozšľahajte vidličkou. Primiešajte smotanu, zmes dochuťte soľou a mletým čiernym korením.
  2. Tuniaka dajte preč z ohňa, zalejte smotanou a rozdeľte na jednotlivé porcie uvarených cestovín. Posypte najemno postrúhaným parmezánom.
Autor:

Súvisiace kategórie:

Videorecepty


 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Pasta all´tonno: Tentoraz so špenátovými cestovinami
Blanka Nemčeková