K hokeju a dobrému pivku: Chlapom upečte túto dobrotu a budú vás nosiť na rukách!

02
Chuťmeter:
 
4 porcie
 
K hokeju a dobrému pivku: Chlapom upečte túto dobrotu a budú vás nosiť na rukách!

Potrebujeme:

  • 1,5 kg bravčového bôčika
  • 500 g mletého miešaného mäsa
  • 4 strúčiky cesnaku
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • majorán
  • tymián

Postup:

  1. Z bôčika vyklepeme tenký plát, potrieme ho pretlačeným cesnakom, soľou a korením. Mleté mäso premiešame s majoránom, tymiánom a soľou. Na plát bôčika navrstvíme mleté mäso a zvinieme.
  2. Previažeme niťou, alebo spojíme špáradlom. Narežeme mriežku a dáme do vymasteného pekáča. Podlejeme trochou vody, alebo vývaru.
  3. Dáme do rúry vyhriatej na 200 °C a pečieme asi 35 minút. Potom teplotu znížime na 150 °C a pečieme ďalšie 3 hodiny.

K tomuto skvelému receptu sa hodí špeciálne pivko. Vyskúšajte novinku Zlatý Bažant Hurban Legend. 

ZLATÝ BAŽANT HURBAN LEGEND PŠENIČNÉ ZA STUDENA CHMELENÉ

Jeden z hurbanovských špeciálov zaujme už na prvý pohľad svojou slamovo žltou farbou. Skôr, než ho ochutnáte, zacítite jemné osviežujúce citrusy. Okrem nich v sebe pšeničná legenda ukrýva aj výber špeciálnych amerických chmeľov a pšeničný slad. Pivo je chmelené za studena, čo mu dodáva jeho charakteristickú chuť. Odporúčaná maloobchodná cena za fľašu: 0,99 €

ZLATÝ BAŽANT HURBAN LEGEND POLOTMAVÝ BOCK je jantárový ležiak s výnimočnou vôňou, plnou karamelovou chuťou a s krémovou penou. Polotmavá „šestnástka“ vznikla vďaka praženému sladu. Odporúčaná maloobchodná cena za fľašu: 1,29 €

Inz.

Autor:

Súvisiace kategórie:

FocusMedia
Videorecepty


 
  • Aktuálne číslo

Dobré jedlo

 
 
K hokeju a dobrému pivku: Chlapom upečte túto dobrotu a budú vás nosiť na rukách!
kab