Podhradské kapsičky s hríbovým prekvapením vo vnútri

Chuťmeter:
 
5 porcií
 
Podhradské kapsičky

Potrebujete:

  • 600 g bravčového mäsa
  • 100 g hydinovej paštéty
  • 100 g sterilizovaných šampiňónov
  • 200 g hrášku
  • soľ, mleté čierne korenie
  • olej

Postup:

  1. Mäso nakrájajte na 5 plátkov, naklepte, osoľte, okoreňte a natrite paštétou. Na každý plátok dajte za lyžicu šampiňónov, mäso preložte na polovicu a spojte špáradlami.
  2. Opečte z oboch strán na rozpálenom oleji, podlejte horúcou vodou a duste. Potom pridajte scedený hrášok a doduste do mäkka.
Autor:

Súvisiace kategórie:

Videorecepty


 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Podhradské kapsičky s hríbovým prekvapením vo vnútri
Mária Abrahámová
Dobroslava Brunovská