Preložte ju s mäsom: Ryža s kuracími pečienkami

Chuťmeter:
 
5 porcií
 
Prekladaná ryža

Potrebujeme:

  • 2 hrnčeky guľatozrnnej ryže
  • 500 g kuracích pečení
  • 2-3 paradajky
  • 1 zelená paprika
  • 1 malá cibuľa
  • kyslá smotana
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • mletá červená paprika

Postup:

  1. Ryžu uvaríme domäkka. Kuracie pečene pokrájame na menšie kúsky a orestujeme na oleji. Papriku, paradajky a cibuľu pokrájame na kolieska. Pekáč vymastíme a vysypeme strúhankou.
  2. Uložíme polovicu uvarenej ryže, na ňu poukladáme dusenú pečeň a na ňu zas kolieska paradajok, papriky a cibule. Navrstvíme druhú polovicu ryže.
  3. Zalejeme kyslou smotanou, v ktorej sme rozmiešali mleté čierne korenie a červenú papriku. Zapečieme v rúre.

Králičia pečeň na víne

Autor:

Súvisiace kategórie:

Videorecepty


 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Preložte ju s mäsom: Ryža s kuracími pečienkami
BÁJEČNÁ ŽENA