Nemáte dosť rýb? Nech sa páči, rybací guláš s cestovinou

Chuťmeter:
 
4 porcie
 
Rybací guláš s cestovinou

Potrebujete:

  • 500 g ryby (pangasius)
  • 2-3 zemiaky
  • petržlenovú vňať
  • soľ
  • mletú sladkú červenú papriku
  • 1 bielu cibuľu
  • 3-4 zrnká celého čierneho a nového korenia
  • bobkový list
  • rybací vývar
  • 1 červenú papriku
  • 1 čili papričku
  • 80 g cestovín mini pene
  • 2 lyžice paradajkovej omáčky
  • olej

Postup:

  1. Očistenú cibuľu speňte v hrnci na rozpálenom oleji. Poprášte mletou sladkou červenou paprikou, premiešajte, pridajte kúsky červenej papriky, na väčšie kúsky pokrájané zemiaky a za občasného premiešania opražte.
  2. Zalejte teplým vývarom, vložte bobkový list, zrnká celého korenia, čili papričku zbavenú zrniečok a uveďte do varu.
  3. Po 7-10 minútach dajte do hrnca pokrájané kúsky ryby, cestoviny, pridajte paradajkovú omáčku, nasekanú petržlenovú vňať a spolu uvarte. Zahustite svetlou zápražkou a podľa chuti dosoľte.
Autor:

Súvisiace kategórie:

Videorecepty


 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Nemáte dosť rýb? Nech sa páči, rybací guláš s cestovinou
Mária Abrahámová
Dobroslava Brunovská