Ryžové rezance s jarnou zeleninou: Sú vylepšené a zdravšie

Chuťmeter:
 
4 porcie
 
Rezance s jarnou zeleninou

Potrebujeme:

  • 300 g uvarených ryžových rezancov
  • 150 g mladého hrachu
  • 1 mladý pór
  • 3 mrkvy
  • 1 červenú papriku
  • 3 lyžice sójovej omáčky
  • 200 g zeleninového vývaru
  • sezamový olej
  • 1 lyžicu strúhaného zázvoru
  • 2 paradajky
  • soľ

Postup:

  1. Zeleninu očistite, umyte, osušte a nakrájajte na tenké pásiky. Na panvici ohrejte sezamový olej a zeleninu na ňom prudko za stáleho miešania opečte.
  2. K zelenine pridajte zázvor, vývar a sójovú omáčku. Nakoniec primiešajte uvarené cestoviny. Na miernom ohni povarte až sa vývar úplne zredukuje.
Autor:

Súvisiace kategórie:

FocusMedia
Videorecepty


 
  • Aktuálne číslo

Dobré jedlo

 
 
Ryžové rezance s jarnou zeleninou: Sú vylepšené a zdravšie
Mária Abrahámová
Dobroslava Brunovská