S klobáskami: Tekvicová omáčka s údeninou

Chuťmeter:
 
3 porcie
 
S klobáskami: Tekvicová omáčka s údeninou

Potrebujeme:

  • klobásky na grilovanie
  • 1 oranžovú tekvicu
  • 1 cibuľu
  • smotanu na varenie
  • kyslú smotanu
  • mäsový vývar
  • bylinky
  • vegetu
  • mleté čierne korenie
  • soľ
  • olej

Postup:

  1. Nadrobno pokrájanú cibuľu orestujeme na oleji. Pridáme na kocky nakrájanú tekvicu, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, opečieme a zalejeme teplým mäsovým vývarom. Prikryjeme pokrievkou a na miernom ohni varíme.
  2. Uvarenú tekvicu rozmixujeme, prilejeme smotanu na varenie, kyslú smotanu, pridáme nasekané bylinky a necháme prejsť varom.
  3. Klobásky prudko opečieme na rozpálenom oleji. Tekvicovú omáčku podávame s opečenými klobáskami a  s pečivom.

Súvisiace kategórie:

Videorecepty


 

Dobré jedlo

 
 
 
 
S klobáskami: Tekvicová omáčka s údeninou