Talianske hrianky: Tramezzini s údeným lososom

Chuťmeter:
 
2 porcie
 
Hrianky s údenym lososom

Potrebujeme:

  • 2 plátky hriankového chleba
  • 4 plátky údeného lososa
  • 2 cherry paradajky
  • 1 malá cibuľa
  • lístky rukoly
  • ochutenú majonézu
  • cesnakový olej
  • mleté biele korenie
  • soľ

Postup:

  1. Chlieb pokrájaný na trojuholníky opečieme v panvici na cesnakovom oleji. Odstavíme a po vychladnutí každý kúsok potrieme ochutenou majonézou.
  2. Na polovicu chlebov dáme listy rukoly, pridáme plátky údeného lososa, tenké plátky olúpanej cibule a na kolieska pokrájané cherry paradajky.
  3. Potrieme majonézou, osolíme, okoreníme mletým bielym korením a prikryjeme zvyšnými časťami opečeného chleba.

Súvisiace kategórie:

Videorecepty


 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Talianske hrianky: Tramezzini s údeným lososom