Urobte si do zásoby: Nakladaný hermelín

Chuťmeter:
 
 
Nakladaný hermelín

Potrebujeme:

  • 3-4 guľaté syry s plesňou (hermelín, encián)
  • 1 veľká cibuľa
  • 3-4 strúčiky cesnaku,
  • 1 čili paprička
  • mleté čierne korenie
  • celé čierne korenie
  • mleté biele korenie
  • celé nové korenie
  • 1 bobkový list
  • provensalské korenie
  • olivový olej

Postup:

  1. Olúpanú cibuľu aj s cesnakom nakrájame. V tanieri zmiešame zmes čierneho a bieleho korenia, nadrobno pokrájanej čili papričky a provensalského korenia.
  2. V zmesi obalíme každý kúsok syra. Na dno väčšieho skleného pohára dáme bobkový list, pár zrniek nového a čierneho korenia.
  3. Naukladáme syry, ktoré prekladáme nakrájanou cibuľou a cesnakom, až kým pohár nenaplníme. Zalejeme olivovým olejom a dáme odležať do chladničky na 14 dní alebo pri izbovej teplote 3 dni.
  4. Podávame s čerstvým pečivom a so zeleninou.

Grilovaný hermelín s pivom a perníkovou kôrkou

Autor:

Súvisiace kategórie:

Videorecepty


 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Urobte si do zásoby: Nakladaný hermelín
BÁJEČNÁ ŽENA