Vymixujte ju do peny: Kuracia nátierka so zelerom

Chuťmeter:
 
3 porcie
 
Kuracia nátierka so zelerom

Potrebujeme:

  • 120 g uvareného kuracieho mäsa
  • 5 lyžíc kyslej pochúťkovej smotany
  • 1 uvarené vajce
  • 1 lyžička horčice
  • 1-2 stonky zeleru
  • soľ, mleté čierne korenie,
  • 1 lyžica nasekaných orechov (nemusí byť)

Postup:

  1. Uvarené vajce prekrojte, do misky vyberte žĺtok, osoľte, pridajte horčicu a roztlačte vidličkou. Potom dôkladne premiešajte s kyslou smotanou.
  2. Mäso s bielkom rozmixujte. Vmiešajte smotanu a pridajte čierne korenie, prípadne soľ.
  3. Stonku zeleru umyte, osušte, najemno nakrájajte a vmiešajte do nátierky. Podávajte s čerstvým pečivom.
Autor:

Súvisiace kategórie:

Videorecepty


 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Vymixujte ju do peny: Kuracia nátierka so zelerom
BÁJEČNÁ ŽENA/ Zuzana PETROVIČOVÁ