Banánové lievance: Raňajková klasika, ktorej sa neprejeme

Chuťmeter:
 
4 porcie
 
Banánové lievance

Potrebujeme:

  • 4 banány
  • 100 ml mlieka
  • 2 vajcia
  • 120 g polohrubej múky
  • 1 lyžičku kypriaceho prášku
  • ovocný džem
  • olej

Postup:

  1. Banány rozmixujte s mliekom a vajcami. Do zmesi pridajte múku s kypriacim práškom a premiešajte.
  2. Do rozohriatej panvice nalejte malé množstvo oleja a upečte lievance. Hotové potrite džemom a podľa chuti môžete posypať orechmi alebo kokosom.
Autor:

Súvisiace kategórie:

FocusMedia
Videorecepty


 
  • Aktuálne číslo

Dobré jedlo

 
 
Banánové lievance: Raňajková klasika, ktorej sa neprejeme
Mária Abrahámová
Dobroslava Brunovská