Efektne naservírovaný: Kokosový dezert s broskyňami

Chuťmeter:
 
3 porcie
 
Kokosový dezert s broskyňami

Potrebujeme:

  • broskyňový kompót (hmotnosť po odkvapkaní 240 g)
  • 100 ml šťavy z kompótu
  • šťava z pol citróna
  • 1 balíček číreho tortového želé
  • 1 balíček Creme Olé s kokosovou príchuťou Dr.Oetker
  • 300 ml polotučného mlieka
  • 50 g strúhanej čokolády na ozdobu

Postup:

  1. Kompót scedíme, šťavu zachytíme a ovocie necháme na sitku odkvapkať.
  2. Broskyne odvážime a potrebné množstvo rozmixujeme ponorným mixérom.
  3. Do kastrólika nalejeme šťavu z kompótu, pridáme šťavu z citróna, rozmixované broskyne a tortové želé. Povaríme asi minútu, odstavíme a necháme vychladnúť.
  4. Creme Olé pripravíme s mliekom podľa návodu na obale.
  5. Do pohárov striedavo nanesieme broskyne, Creme Olé a strúhanú čokoládu. Odložíme do chladničky.

Mangovo-malinová maškrta s kokosom

Autor:

Súvisiace kategórie:

Videorecepty


 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Efektne naservírovaný: Kokosový dezert s broskyňami
Báječná Žena