Rýchla škola varenia: Takto si vyrobíte melónovú piňacoladu

Chuťmeter:
 
2 porcie
 
J8: Rýchla škola varenia: Melónová piňacolada

Potrebujeme:

  • 180 ml ananásového džúsu
  • 120 ml bieleho rumu
  • 60 ml kokosového mlieka
  • 2-3 kocky červeného melóna
  • 2 šálky ľadových kociek
  • plátky ananásu na ozdobu

Postup:

  1. Do výkonného mixéra dajte džús, rum, kokosové mlieko, melón a ľadové kocky. Rozmixujte. Ak chcete mať silnejšiu melónovú chuť a ružovejšiu farbu, pridajte melón.
  2. Nalejte do pohárov, ozdobte plátkami ananásu a podávajte.

Turecko je prvé

Melóny sa pestujú vo všetkých teplejších regiónoch sveta. Najdôležitejšou oblasťou, kde sa venujú kultivovaniu melónov, je však Turecko. Guľaté alebo oválne plody môžu dosahovať hmotnosť až 15 kíl a majú kyprú červenú dužinu. Niektoré odrody môžu byť aj žlté.

Autor:

Súvisiace kategórie:



 

Dobré jedlo

 
 
 
 
 

iPeknéBývanie.sk

Šarm.sk

Pluska.sk