Smotanová bublanina: Ku kávičke, najlepšie k veštiacej!

Chuťmeter:
 
16 porcií
 
Smotanová bublanina

Potrebujeme:

  • 1 pohár kyslej smotany
  • 3 poháre hladkej múky
  • 1 pohár mlieka
  • 1 pohár kryštálového cukru
  • 4 vajcia
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 1 balíček kypriaceho prášku
  • ovocie podľa chuti

Postup:

  1. V miske vyšľahajte smotanu s mliekom, vajcami a cukrom. Nakoniec primiešajte múku s kypriacim práškom. Vylejte na plech vystlaný papierom na pečenie.
  2. Ovocie nasypte na cesto a pečte 35 minút v rúre vyhriatej na 180 °C. Hotový a vychladnutý koláč posypte práškovým cukrom.
Autor:

Súvisiace kategórie:

FocusMedia
Videorecepty


 
  • Aktuálne číslo

Dobré jedlo

 
 
Smotanová bublanina: Ku kávičke, najlepšie k veštiacej!
Redakcia