Sviatok bez pečenia: Rezy s čokoládovo-gaštanovým krémom

Chuťmeter:
 
6 porcií
 
Nepečené rezy s čokoládovo-gaštanovým krémom

Potrebujeme:

  • 260 g podlhovastých piškót
  • 300 g gaštanového pyré
  • 1 balenie krémovej čokoládovej náplne
  • 150 g masla
  • 150 g práškového cukru
  • 100 g rozpustenej tmavej čokolády
  • ovocný sirup

Postup:

  1. Čokoládovú náplň pripravíme podľa návodu na obale. Maslo vymiešame s práškovým cukrom. Pridáme vychladnutú čokoládu, gaštanové pyré, vyšľaháme a vmiešame čokoládovú náplň.
  2. Jednu časť piškót ponamáčame do ovocného sirupu. Poukladáme ich do hlbšieho plechu s rozmermi 26 x 22 cm a natrieme polovičnú časť plnky. Uložíme druhú časť piškót namočených v sirupe a roztrieme zvyšnú časť plnky.
  3. Odložíme do chladu na 10 hodín odstáť. Po stuhnutí pokrájame na rezy. Ozdobíme uvarenými gaštanmi, čokoládovou polevou a kúskami bielej čokolády.
Autor:

Súvisiace kategórie:

Videorecepty


 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Sviatok bez pečenia: Rezy s čokoládovo-gaštanovým krémom
BÁJEČNÁ ŽENA