Svieža tvarohová torta zdobená lesnými plodmi HARIBO

Chuťmeter:
 
 
Ochutnajte tiež:
Vyhýbate sa pečeniu toriet, pretože ich príprava vám zaberie pol dňa? Zabudnite na zdĺhavé postávanie pri sporáku a vyskúšajte recept, pri ktorom môžete upustiť uzdu vašej kreativity. Zapojte do tvorenia i deti a vybláznite sa s nepečeným tvarohovým dezertom, ktorý vás v horúcich dňoch príjemne schladí.

Vláčna torta s jahôdkami a ostružlinami HARIBO

Prečo nepodľahnúť chuti na sladké aj v lete? Vyskúšajte ľahký dezert, ktorý bude baviť vás i hostí! Inšpirujte sa receptom na tvarohový dezert zdobený cukríkmi v tvare lesných plodov.

Ingrediencie

300 g čokoládových sušienok
250 g masla
600 g tvarohu vo vaničke
100 g bielej čokolády
250 g čokoládovej polevy (alebo kvalitnej čokolády na rozpustenie)

Na ozdobu

1 balenie HARIBO Berries
1 balenie HARIBO Primavera

Postup

  1. Rozpusťte 50 g masla a medzitým rozmixujte sušienky.
  2. Zmiešajte sušienkovú zmes s horúcim maslom, vytvarujte na dne tortovej formy korpus a nechajte stuhnúť v chladničke.
  3. V miske rozmiešajte tvaroh s rozpusteným zvyškom masla a bielou čokoládou. 
  4. Krém rozotrite na pripravený sušienkový základ.
  5. Akonáhle začne tvaroh tuhnúť, rozpustite polevu, poprípade čokoládu a tortu ňou polejte.
  6. Pred servírovaním ozdobte dezert cukríkmi HARIBO Berries a Primavera.

Autor:

Súvisiace kategórie:

Videorecepty


 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Svieža tvarohová torta zdobená lesnými plodmi HARIBO
PR článok