Vianočné kokosové pečivo s medom: Jemné ako oblátky

Chuťmeter:
 
Pre celú rodinu
 
Kokosové pečivo s medom

Potrebujete:

  • 170 g hladkej špaldovej múky
  • 70 g kokosovej múky
  • 1 vajce
  •  2 lyžice medu
  •  70 g rastlinného tuku Alsan – S
  •  4 lyžice bio kokosového nápoja
  •  ¼ lyžičky mletého anízu

Postup:

  1. Preosiatu špaldovú múku zmiešajte s kokosovou múkou. Pridajte tekutý med, zmäknutý tuk, mletý aníz, vajce a kokosový nápoj.
  2. Vypracujte cesto a rozvaľkajte ho medzi dvomi potravinárskymi fóliami. Pomocou formičiek vykrajujte tvary, uložte na plech vyložený papierom na pečenie a vo vyhriatej rúre pri teplote 170 °C upečte.
Autor:

Súvisiace kategórie:

Videorecepty


 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Vianočné kokosové pečivo s medom: Jemné ako oblátky
Mária Abrahámová
Dobroslava Brunovská