Desivé a ružové: Končatiny namiesto sardiniek a mäsová torta k tomu

31.05.2018
13
 

Singapurská dizajnérka Lim Qi Xuan prekvapuje. Pre niekoho môžu byť jej práce morbídne, pre iného šokujúce. Detské hlavičky zabalené ako cukríky či urobené ako macronky, v nežnej ružovej farbe chvíľu vyzerajú, že by sa dali aj zjesť. Keď sa však pozriete na mozočky alebo končatiny v ružových plechovkách, je jasné, že je to len svojrázny prejav umelkyne.

Hyperrealizmus Lim je ovplyvnený jej láskou k fantastickým príbehom, kuriozitám, ale umelkyňa hovorí, že jej diela sú prejavom zraniteľnosti a krehkosti. Snáď ich nikto neurobí v jedlej podobe.

Zdroj foto: Instagram@quimmyshimmy

Autor: dob
Videorecepty
 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Desivé a ružové: Končatiny namiesto sardiniek a mäsová torta k tomu
dob