Dobré jedlo v Pavúk – wine restaurant v Modre: Dobroty z Malých Karpát

21.10.2017
01
 

Prejdeme Slovensko krížom-krážom a ochutnáme za vás všetko, čo sa dá. V spolupráci s týždenníkom Trend si posvietime na podniky, v ktorých sa oplatí (ne)zastaviť.

Pavúk – wine restaurant, Modra: 

Štýlová reštaurácia stojí v stáročnom vinohradníckom dome – kúpiť si tu môžete až 500 druhov vína. V jedálnom lístku dominujú pochúťky zo surovín z malokarpatského regiónu – z králika, jahňaciny, diviaka či zo zubáča. My sme sa rozhodli vyskúšať terinu z husacej pečene s malinovým pyré, čokoládovou omáčkou a s čili (9,90 €). Terina mala správnu konzistenciu aj chuť. Ak ste na divinu, objednajte si marinovaný chrbát z karpatského diviaka na grile s mätovo-hráškovým pyré a brusnicovou omáčkou (17,90 €). Bol fantastický. Odporúčame tiež mangové parfait s kokosovou zmrzlinou (4,90 €).

Viac informácií a ďalšie hodnotenia nájdete na restauracie.etrend.sk a u nás na webe.

Autor: Jana Horváthová
 

Dobré jedlo