16.07.2018
Prihlásenie Registrácia

Ospravedlňte prosím možnú dočasnú nefunkčnosť Záhradkára, práve pre Vás spúšťame novú verziu stránok.

 
  • Poslať e-mailom
  • Vytlačiť
  • Napíšte nám

Lievance s hráškom

05. apríla 2012, 13:55

POTREBUJEME: 250 g hrášku (môže byť aj mrazený), zeleninový vývar, 120 g nastrúhaného tvrdého syra, 3 vajcia, mlieko, 90 g hladkej múky, 2 lyžičky kypriaceho prášku, 40 g mäkkej salámym, nasekanú petržlenovú vňať, vegetu, mleté čierne korenie, soľ, olej

Pre 4 osoby, čas prípravy: 50 minút

Ako na to:

1. Hrášok uvaríme v zeleninovom vývare domäkka. Potom ho vyberieme a necháme vychladnúť.

2. V miske zmiešame nastrúhaný tvrdý syr, vychladnutý hrášok, nasekanú petržlenovú vňať, nakrájanú mäkkú salámu, žĺtky, mlieko, múku, kypriaci prášok a tuhý sneh z bielkov.

3. Vypracujeme nadýchané cesto. Vzniknuté cesto ochutíme soľou, vegetou a mletým čiernym korením.

4. Panvicu potrieme olejom. Z cesta pečieme na panvici lievance, ktoré po upečení prelejeme syrovou omáčkou.

Autor: Plus JEDEN DEŇ receptár











  • Poslať e-mailom
  • Vytlačiť
  • Napíšte nám

 


Čakajte prosím Váša požiadavka sa spracuváva.

Zuzana HlúchováRada na dnes 16.07.2018

od Zuzany Hlúchovej redaktorky Záhradkára

Po Ut St Št Pi So Ne
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Viac

Lunárny kalendár

Signalizačná správa

Aktuálna signalizačná správa z ÚKSÚPViac

Novinky zo SZZ

NOVINKY
zo Slovenského zväzu záhradkárov
Viac
Pošlite nám tip

Pestovateľské úspechy čitateľky Marty

Váš tip

Máte peknú záhradu? Urodilo sa vám na záhrade niečo neobvyklé? Darí sa vašim rastlinkám? Pošlite nám fotku, pár slov a kontakt na seba!