Súhra jeleňa a kuriatka, ochutnajte!

Jednoduchý recept, málo ingrediencii a lahodný výsledok.

12. januára 2019 |

ČO POTREBUJEME

1 kg jelenieho stehna

300 g kuriatok

½ hlavičky cesnaku

1 veľká cibuľa

Olej, alebo masť

Soľ, čierne korenie, vývar, karí korenie

AKO NA TO?

1. Na oleji, alebo masti si opražíme cibuľu, na väčšie kúsky pokrájaný cesnak a pridáme n akonci pokrájané mäso. Ak sa nám mäso zatiahne, pridáme vývar a kuriatka a pomaličky dusíme do mäsa.

2. Dochutíme korením a soľou, prípadne ešte podlejeme vývarom.

12. januára 2019 Autor: Marianna Rajská
VIDEO Poľovníctvo a rybárstvo


 
 
Súhra jeleňa a kuriatka, ochutnajte!
Marianna Rajská