Višňová bublanina

24. máj 2010, 08:00

POTREBUJEME 3 vajcia 1 hrnček (250 ml) práškového cukru 1 hrnček mlieka 1 hrnček oleja 2 hrnčeky polohrubej múky ½ balíčka kypriaceho prášku 2 balíčky vanilínového cukru 400 g vykôstkovaných višní

Višňová bublanina

Višňová bublanina

Autor: Lýdia Jušková

Pre 9 osôb, čas prípravy: 30 minút

AKO NA TO:

1. Celé vajcia rozšľaháme a vymiešame s práškovým a vanilínovým cukrom. Pridáme mlieko, olej a polohrubú múku zmiešanú s kypriacim práškom.

2. Cesto dáme na vymastený, múkou vysypaný plech. Uložíme vykôstkované višne a dáme piecť do vyhriatej rúry. Vychladnutú bublaninu pokrájame a posypeme práškovým cukrom.

 
Autor: Plus JEDEN DEŇ receptár
 
 
 
Aplikácie 7 plus

 
 

Koláč z troch surovín? Minulosť! Na tento vám stačia dve

Gazdinky, toto musíte skúsiť: Tri ingrediencie a nebíčko na jazyku!

Mala to byť obyčajná reportáž. Neuveríte, kto novinárovi ukradol slávu