Tip redakcii
 

Japonská ranná banánová diéta s pohárom vlažnej vody

Tak ingredience, ktoré budete na toto chudnutie potrebovať už viete a zrejme aj tušíte, na základe čoho sa tu chudne... Ak idete do toho, čítajte ďalej.

13. mája 2013, 11:00
Banánová diéta spôsobila v Ázii ošiaľ.

Banánová diéta spôsobila v Ázii ošiaľ.

Autor: Shutterstock

Táto diéta bola predstavená ešte v roku 2008 a v Japonsku spôsobila celonárodný nedostatok banánov. Takže to by zrejme mohol byť indikátor, že to naozaj funguje.

Autormi prevratnej diéty sú manželia Hitoshi a Sumiko Watanabeovci, ktorí tvrdia, že ak si dáte takéto raňajky, je potom už jedno, čo zjete po zvyšok dňa. Úspech tejto diéty je v tom, že banány obsahujú vysoký podiel škrobu, čo vlastne podporuje pocit nasýtenosti a plnosti.

Pravidlá banánovej diéty

Okrem raňajkového systému, ktorý sme už spomenuli, je ich ešte niekoľko, aby ste dosiahli želaný efekt.

  • Večeru jedzte pred 20tou hodinou
  • Každý deň choďte spať pred polnocou
  • Všetky jedlá počas dňa jedzte tak, aby ste sa cítili sýte len na 80%
  • K jedlám môžete piť len vodu izbovej teploty

Autor: glanc.sk
 


 

Vaše diétne tipy

Výherkyne súťaže: Naše čitateľky sú s nami odhodlané chudnúť!

Naše čitateľky Martina Konfederáková (38) a Anna Krupská (56) vyhrali...
 

Lucia Mokráňová dodržuje zaujímavú diétu: Chudne vďaka vlnám!

Exfarmárke Lucii Mokráňovej (25) ukazuje ručička na váhe mínus desať kilogramov....
 

FIT do plaviek: TIETO potraviny môžete jesť do zbláznenia a nepriberiete!

Leto nám už nezadržateľne klope na dvere a preto sa treba dostať čo najrýchlejšie...
 

Máte tučné brucho? Choďte na rannú prechádzku. Slnko medzi ôsmou a deviatou ráno dokáže vytopiť tuk!

Prijali ste ako fakt, že svoje staré džínsy už nezapnete a od istého veku...
 

FOTO: Takúto postavu ešte nemala! Zuzana Plačková sa zaťala a zhodila 14 kíl

Hviezda nákupných maniačok priznala, že prvý mesiac sa nedotkla ani len...
 

Kalkulačka kalórií

Koľko ste zjedli?

Chcete udržať denný príjem kalórií na uzde? Vypočítajte si energetickú hodnotu svojho jedla.