Tip redakcii
 

RADOSŤ VARIŤ – nový kulinársky projekt v Polus City Center

Viete sa správne stravovať? Dokážete si vybrať vhodné a kvalitné potraviny, ktoré zodpovedajú zásadám zdravej výživy? Výber je veľmi široký a niekedy je ťažké sa v ňom zorientovať.

16. júna 2013, 00:00

Autor: PR Článok

Kulinárske trendy a novinky však môžete spoznať v rámci projektu, ktorý pre svojich návštevníkov pripravilo nákupné centrum Polus City Center pod názvom “Radosť variť“. Prvou z mnohých pripravovaných aktivít s filozofiou „Radosť variť“ bude už  o pár dní  zábavná súťaž vo varení pre návštevníkov nákupného centra Polus.

Do súťaže na tému „zdravá letná kuchyňa“ sa môže prostredníctvom e-mailovej prihlášky zapojiť široká verejnosť, každý, kto rád varí a chce sa pochváliť svojím vlastným receptom.  Na akcii sa stretnete so známymi osobnosťami z oblasti gastronómie, ktoré budú pôsobiť nie len v pozícii odbornej poroty, ale taktiež sa s Vami  podelia o svoje skúsenosti a rady. Naučíte sa veľa o nových smeroch v príprave jedál a o zdravom stravovaní a zároveň sa zabavíte pripravenými súťažami.

Ak navštívite vo štvrtok 20. júna od 15:00 do 19:00h Polus, zažijete skvelé kulinárske popoludnie v príjemnej spoločnosti najznámejšieho slovenského televízneho šéfkuchára  Jaroslava Žídeka a o svoje skúsenosti so zdravým varením sa s Vami podelí Henrieta Peškovičová, lektorka varenia a  čerstvá držiteľka ocenenia BIOčlovek roka. V piatok 21. júna ako hosť na akciu zavíta aj pán František Janata, prezident Slovenského zväzu kuchárov, ktorý okrem porotcovania v súťaži rád poskytne aj autogramy k svojej novej knihe.

V sobotu 22. júna známy obľúbený kuchár z markizáckeho Telerána Ľubomír Herko vyhodnotí najlepšieho kuchára všetkých troch súťažných dní a odovzdá mu hlavnú cenu v podobe poukazu na celodenný kulinársky tréning pod vedením Jaroslava Žideka v reštaurácii ALBRECHT.

Počas všetkých troch dní kulinárskeho eventu v Poluse sa tiež vystriedajú ďalší zaujímaví profesionáli z vynikajúcich slovenských reštaurácií ako šéfkuchár z reštaurácie PRIMI Café Lounge Polus Peter Pánis, šéfkuchár reštaurácie Lemontree & Sky bar restaurant Ladislav Hužík a šéfkuchár reštaurácie Messina Michal Škrabák. Programom a súťažou bude sprevádzať moderátor Roman Juraško. Projekt Radosť variť vznikol za podpory partnerov DECODOM, TESCOMA a ELECTROLUX.

Príďte aj vy 20.– 22. júna podporiť súťažiacich, ochutnať zdravé jedlá a zabaviť sa na kulinársku nôtu.

V rámci projektu „Radosť variť“ sú pre návštevníkov Polusu pripravené aj pravidelné tematické kuchyne či kurzy varenia, o ktorých bude nákupné centrum čoskoro informovať na svojej webovej stránke www.poluscitycenter.skwww.facebook.com/poluscitycenter.

Autor: PR Článok
 


 

Vaše diétne tipy

Známej speváčke šaman zachránil život. Prečo takto skončila?

Marcella Molnárová (52) tvrdí, že ani v tomto veku sa nemusí v jedle obmedzovať....
 

Máte radi husté polievky a omáčky? Vyskúšajte namiesto múkovej zápražky sliz

Hľadáte ideálnu diétnu potravinu? Uvarte si okru.
 

Čitateľky, ktoré chudli so Šarmom: Opäť majú chuť žiť!

Naše čitateľky Martina Konfederáková (38) a Anna Krupská (57) po dvojmesačnom...
 

Podovolenkový detox: Nápoj z 2 surovín prečistí črevá a naštartuje trávenie

Prehnali ste to s dobrotami počas dovolenky? Vráťte telo do normálu pomocou...
 

Špecialistka na zdravú výživu Tina Zlatoš Turnerová radí: Hladovka je prospešná!

Niektorí špecialisti na zdravú výživu tvrdia, že by sme mali jesť päťkrát...