Tip redakcii
 

RADOSŤ VARIŤ – nový kulinársky projekt v Polus City Center

Viete sa správne stravovať? Dokážete si vybrať vhodné a kvalitné potraviny, ktoré zodpovedajú zásadám zdravej výživy? Výber je veľmi široký a niekedy je ťažké sa v ňom zorientovať.

16. júna 2013, 00:00

Autor: PR Článok

Kulinárske trendy a novinky však môžete spoznať v rámci projektu, ktorý pre svojich návštevníkov pripravilo nákupné centrum Polus City Center pod názvom “Radosť variť“. Prvou z mnohých pripravovaných aktivít s filozofiou „Radosť variť“ bude už  o pár dní  zábavná súťaž vo varení pre návštevníkov nákupného centra Polus.

Do súťaže na tému „zdravá letná kuchyňa“ sa môže prostredníctvom e-mailovej prihlášky zapojiť široká verejnosť, každý, kto rád varí a chce sa pochváliť svojím vlastným receptom.  Na akcii sa stretnete so známymi osobnosťami z oblasti gastronómie, ktoré budú pôsobiť nie len v pozícii odbornej poroty, ale taktiež sa s Vami  podelia o svoje skúsenosti a rady. Naučíte sa veľa o nových smeroch v príprave jedál a o zdravom stravovaní a zároveň sa zabavíte pripravenými súťažami.

Ak navštívite vo štvrtok 20. júna od 15:00 do 19:00h Polus, zažijete skvelé kulinárske popoludnie v príjemnej spoločnosti najznámejšieho slovenského televízneho šéfkuchára  Jaroslava Žídeka a o svoje skúsenosti so zdravým varením sa s Vami podelí Henrieta Peškovičová, lektorka varenia a  čerstvá držiteľka ocenenia BIOčlovek roka. V piatok 21. júna ako hosť na akciu zavíta aj pán František Janata, prezident Slovenského zväzu kuchárov, ktorý okrem porotcovania v súťaži rád poskytne aj autogramy k svojej novej knihe.

V sobotu 22. júna známy obľúbený kuchár z markizáckeho Telerána Ľubomír Herko vyhodnotí najlepšieho kuchára všetkých troch súťažných dní a odovzdá mu hlavnú cenu v podobe poukazu na celodenný kulinársky tréning pod vedením Jaroslava Žideka v reštaurácii ALBRECHT.

Počas všetkých troch dní kulinárskeho eventu v Poluse sa tiež vystriedajú ďalší zaujímaví profesionáli z vynikajúcich slovenských reštaurácií ako šéfkuchár z reštaurácie PRIMI Café Lounge Polus Peter Pánis, šéfkuchár reštaurácie Lemontree & Sky bar restaurant Ladislav Hužík a šéfkuchár reštaurácie Messina Michal Škrabák. Programom a súťažou bude sprevádzať moderátor Roman Juraško. Projekt Radosť variť vznikol za podpory partnerov DECODOM, TESCOMA a ELECTROLUX.

Príďte aj vy 20.– 22. júna podporiť súťažiacich, ochutnať zdravé jedlá a zabaviť sa na kulinársku nôtu.

V rámci projektu „Radosť variť“ sú pre návštevníkov Polusu pripravené aj pravidelné tematické kuchyne či kurzy varenia, o ktorých bude nákupné centrum čoskoro informovať na svojej webovej stránke www.poluscitycenter.skwww.facebook.com/poluscitycenter.

Autor: PR Článok
 


 

Vaše diétne tipy

Strava ma vyliečila, tvrdí autorka stravovacieho hitu Antónia Mačingová. Naozaj to funguje u každého?

„Keď ma lekárka otestovala, zistila, že som alergická hádam na všetko…...
 

TAKTO to robí Dara Rolins! Ženy sa chcú obliekať ako ona, mať jej postavu aj frajera. Speváčka svoje finty netají

Návod, ako vyzerať skvele, poskytla Dara Rolins (44) opäť vo svojom novom...
 

Ryža pri chudnutí? Prečo nie! Táto 1 surovina zníži jej obsah kalórií

Zahájili ste boj s kilami navyše? Ak ste na druhú koľaj dočasne odsunuli...
 

SCHUDLA 45 kíl a dnes si už na sladkosti ani nespomenie. Miriam prezradila, ako sa jej to podarilo

V šou Extrémne premeny Slovensko sa podarilo zmeniť životný štýl aj bývalej...
 

Rudo urobil pred svadbou to, čo robia budúce nevesty. Životnú zmenu si nevie vynachváliť!

Keď sa dnes už manželov Kučákovcov spýtate, kedy sa dali dokopy, Rudo okamžite...