Dátum: Nedeľa 04.12.2016 Dnes oslavuje:

Barbora Zajtra: Oto

 

 

 
  • Poslať e-mailom
  • Vytlačiť článok
  • Facebook
  • Napíšte nám
  • Zdielať s ostatnými

Nechcete smrdieť od potu? Upravte si jedálny lístok

Zdroj: glanc.sk 03. augusta 2013, 07:00
Foto: profimedia.sk Vôňu potu ovplyvňuje vaša strava.

Potíme sa všetci, niekto viac a niekto menej, no v týchto horúčavách všetci veľmi. S tým neurobíme nič. Ale ovplyvniť dokážete to, aby váš pot nezapáchal. Stačí sa len pozrieť, čo jedávate.

Strava ovplyvňuje našu vôňu, a tak je asi jasné, že ak si dáte cesnak, nepomôže ani žuvačka, ani čistenie zubov. Bude ho cítiť doslova z pórov vašej pokožky. Rovnako bude pôsobiť aj údené mäso, ktoré naše telo trávi niekoľko dní.

Tieto potraviny by ste zrejme čakali, ale vedeli ste, že vôňu vášho potu môžu ovplyvniť aj jogurty a syry? Problémom je množstvo bielkovín, ktoré obsahujú a telo s nimi dlho bojuje. Zápach je však v tomto prípade oveľa viac cítiť z úst ako z potu.

Ak máte príliš málo cukru, aj to môže spôsobiť problém s vašim telesným pachom. Z pokožky je cítiť acetón, a to nie je veru nič príjemné.



 

Naj z glancu

Pluska video

Koniec nudy v saune!

Zdravie

Nájdete ho na čele: Masážou tohto bodu dokážete zmierniť 8 problémov

Počuli ste už o treťom oku? Nájdite tento bod na vašom čele a pravidelne ho...
 

Nie je len na vrásky: Kyselinu hyalurónovú si nechajte pichnúť aj do kĺba!

Ak sa do vás zahryzla osteoartróza, vymeňte zjazdovky za bežky a skúste...
 

Nevrhajte sa bezhlavo do operácií: Aj miniinvazívny výkon má svoje riziká!

Slovo miniinvazívny pôsobí na pacientov priam magicky. Lenže aj miniinvazívny...
 

Získa si vás nielen svojou chuťou: Mango podporí aj vašu chuť na sex!

Po mangu lepšie uvidíte, bude vám to páliť, schudnete a skrásniete.
 

Zrnká, ktoré si zamilujete: Viete, prečo je dobré jesť kuskus alebo bulgur?

Zdráhate sa kúpiť bulgur alebo kuskus, lebo neviete, čo s nimi ani ako chutia?...
 

BMI kalkulačka

Ste v norme?

Pre výpočet BMI zadajte výšku v centimetroch a hmotnosť v kilogramoch.