Bravčové v horčicovej omáčke

07. februára 2008, 06:00
Tip redakcii

1 porcia, cena 21 Sk, čas prípravy: 60 minút

Suroviny

500 g bravčového mäsa
soľ, mleté čierne korenie
olej
2 cibule
mäsový vývar
horčica
hladká múka
sterilizované uhorky
zemiakové krokety

Pracovný postup

Mäso pokrájané na plátky osolíme, okoreníme a opečieme na rozpálenom oleji. Potom ho vyberieme a vo výpeku orestujeme nakrájanú cibuľu. Zalejeme mäsovým vývarom, dáme späť opečené mäso a udusíme domäkka. Vo vode vymiešanú hladkú múku s horčicou prilejeme k mäsu, pridáme na kocky pokrájané sterilizované uhorky a spolu povaríme. Podávame so zemiakovými kroketami.

 
Autor: JANA BROŽÍKOVÁ, foto PETER ZÁHRADNÍK, archív



 
 
Aplikácie 7 plus

 
 
 
Bravčové v horčicovej omáčke
JANA BROŽÍKOVÁ
foto PETER ZÁHRADNÍK
archív