Cestoviny s údeným lososom: Nevšedný chuťový zážitok

Chuťmeter:
 
4 porcie
 
Cestoviny s údeným lososom

Potrebujeme:

  • 500 g cestovín
  • 1 mladú cibuľku
  • maslo
  • 250 g údeného lososa
  • soľ, mleté čierne korenie
  • citrónovú šťavu
  • 150 ml šľahačkovej smotany

Postup:

  1. Cestoviny uvarte v osolenej vode a nechajte v sitku odkvapkať. V rovnakom hrnci opražte na masle nakrájanú cibuľku. Pridajte kúsky lososa, šťavu z citróna, soľ, korenie a zalejte smotanou. Premiešajte a prehrejte.
  2.  Cestoviny vráťte do hrnca, zľahka premiešajte a podávajte posypané nasekanou pažítkou.
Autor:

Súvisiace kategórie:

FocusMedia
Videorecepty


 
  • Aktuálne číslo

Dobré jedlo

 
 
Cestoviny s údeným lososom: Nevšedný chuťový zážitok
Redakcia