Grilované bravčové rebierka: Pre všetkých nenásytných hladošov

Chuťmeter:
 
4 porcie
 
Grilované bravčové rebierka

Potrebujete:

  • 1,5 kg bravčových rebierok
  • 3 lyžice soli
  • 4 lyžice oleja
  • 1 lyžicu drvenej rasce
  • 1 lyžicu oregana
  • 6 strúčikov cesnaku
  • 1/2 lyžice mletého čierneho korenia
  • 1/2 lyžičky mletého nového korenia
  • Otma Gurmán Barbecue omáčka

Postup:

  1. Korenie, prelisovaný cesnak a soľ premiešajte s olejom. Touto zmesou potrite rebierka a nechajte aspoň 2 hodiny marinovať.
  2. Rebierka grilujte na stredne rozpálenom grile asi 30 minút. Rebierka podávajte s barbecue omáčkou a čerstvými bagetami.
Autor:

Súvisiace kategórie:



 

Dobré jedlo