Formujte, naťahujte: Najjemnejšie langoše sú tie jogurtové

Chuťmeter:
 
4 porcie
 
Jogurtové langoše

Potrebujeme:

  • 150 g bieleho jogurtu
  • 300 g hladkej múky
  • pol lyžičky sódy bikarbóny
  • pol lyžičky soli
  • olej

Postup:

  1. Všetky prísady zmiešajte v miske a vypracujte hladké cesto. Cesto rozvaľkajte na pomúčenej doske na hrubší plát a pohárom vykrajujte menšie kolieska.
  2.  Na panvici rozpáľte rastlinný olej a vyprážajte na ňom jednotlivé kúsky z oboch strán dozlatista.
  3. Podávame so strúhaným syrom, kečupom alebo len potreté cesnakom.
Autor:

Súvisiace kategórie:

FocusMedia
Videorecepty


 
  • Aktuálne číslo

Dobré jedlo

 
 
Formujte, naťahujte: Najjemnejšie langoše sú tie jogurtové
Mária Abrahámová
Dobroslava Brunovská