Mleté mäso s hubami: S cestovinami vám budú lepšie tráviť

Chuťmeter:
 
4 porcie
 
Mleté mäso s hubami

Potrebujeme:

  • 450 g mletého bravčového mäsa
  • 2 jarné cibuľky
  • soľ, mleté čierne korenie
  • štipku sušeného cesnaku
  • 2 lyžice paprikovej pasty
  • 50 ml oleja
  • 1 cibuľu
  • 1 lyžicu masla
  • 100 g húb
  • nasekané bylinky podľa chuti (tymian, rozmarín, petržlenová vňať...)

Postup:

  1. Mleté mäso osolíme, okoreníme a ochutíme sušeným cesnakom a paprikovou pastou. Dôkladne premiešame. Na panvici rozpálime olej, na ktorom speníme cibuľu nakrájanú nadrobno.
  2. Pridáme ochutené mäso a za stáleho miešania opekáme domäkka. Na druhej panvici na rozpustenom masle podusíme domäkka huby s kolieskami jarnej cibuľky. Hotové mäso preložíme na taniere, ozdobíme dubákmi a posypeme bylinkami. Podávame so zemiakmi alebo s cestovinami.
Autor:

Súvisiace kategórie:

FocusMedia
Videorecepty


 
  • Aktuálne číslo

Dobré jedlo

 
 
Mleté mäso s hubami: S cestovinami vám budú lepšie tráviť
Redakcia