Nemáte červené mäso? Šupnite dnes na gril steaky z tuniaka

Chuťmeter:
 
2 porcie
 
Pečené steaky z tuniaka

Potrebujete:

  • 300 g tuniaka
  • korenie na ryby
  • soľ
  • pór
  • zelenú a červenú papriku
  • olej
  • citrónovú šťavu
  • petržlenovú vňať

Postup:

  1. Pokrájané plátky tuniaka osoľte, ochuťte korením na ryby a pokvapkajte citrónovou šťavou. Zelenú a červenú papriku nakrájajte na pásiky a pór na kolieska.
  2. Ochutenú rybu preložte do vymastenej zapekacej misy. Na každý plátok ryby dajte pokrájanú zeleninu, osoľte, okoreňte, pokvapkajte olejom a dajte piecť do rúry vyhriatej na 180 °C.
  3. Po zapečení posypte nasekanou petržlenovou vňaťou. Podávajte s uvarenými zemiakmi.
Autor:

Súvisiace kategórie:



 

Dobré jedlo