Pizzové kolieska s bryndzou: Správna rýchlovka na stredu

Chuťmeter:
 
Pre celú rodinu
 
S: Pizzové kolieska s bryndzou

Potrebujeme:

  • 300 g pizzového cesta (polotovar)
  • 120 g bryndze
  • mleté čierne korenie
  • 40 g masla
  • 60 g cherry paradajok
  • petržlenová vňať
  • rozpustené maslo na potretie

Postup:

  1. Bryndzu vymiešame so zmäknutým maslom a okoreňíme mletým čiernym korením. Na pomúčenej doske cesto rozvaľkáme a pomocou okrúhlej formičky vykrojíme stredne veľké kolieska. Každé koliesko potrieme ochutenou bryndzou, uložíme rozkrojené cherry paradajky a posypeme lístkami petržlenovej vňate.
  2. Okraje kolieska preložíme a uložíme ich na plech vyložený papierom na pečenie. Povrch koliesok potrieme rozpusteným maslom a v rúre vyhriatej na 185 stupňov Celzia zapečieme.
Autor:

Súvisiace kategórie:

FocusMedia
Videorecepty


 
  • Aktuálne číslo

Dobré jedlo

 
 
Pizzové kolieska s bryndzou: Správna rýchlovka na stredu
Blanka Nemčeková