Bonbóny z arašidového masla: Nezvyčajné vianočné jednohubky

01
Chuťmeter:
 
27 kusov
 
J12: Bonbóny z arašidového masla

Potrebujeme:

  • 1 pohár rozmixovaných ovsených vločiek
  • 1 pohár jemného arašidového masla
  • tretina až pol pohára medu (podľa chuti)
  • 150 g horkej čokolády (52-percentnej)
  • čokoládové hoblinky na ozdobu

Postup:

  1. Plech vysteľte papierom na pečenie. Vločky zmiešajte s arašidovým maslom a medom. Tvarujte guľky s priemerom asi 3 cm a klaďte ich na plech. Odložte na chvíľu do chladničky. 
  2. Čokoládu roztopte vo vodnom kúpeli. Guľky vyberte z chladničky a obaľte ich v čokoláde. Posypte hoblinkami čokolády a dajte zatuhnúť do chladu.

Karin Matická
blogerka, live-to-bake.blogspot.com

Na foodblogerskej scéne je už niekoľko rokov. Svoje sladké recepty vymýšľa tak, aby ich hravo zvládli aj začiatočníci. Vianoce miluje a každý rok vypeká veľa druhov tradičného, no tiež nezvyčajného vianočného pečiva. Pre vás vybrala svoje dva najobľúbenejšie – odskúšané kamarátmi, kolegyňami a známymi... a už aj nami. Nech sa vám vydaria.

Autor:

Súvisiace kategórie:

FocusMedia
Videorecepty


 
  • Aktuálne číslo

Dobré jedlo

 
 
Bonbóny z arašidového masla: Nezvyčajné vianočné jednohubky
Redakcia