Bláznivo farebné koláče a cestoviny: Ako sa to stalo?

22.02.2018
08
 

Vraj ste už videli všetko? Tak toto určite nie. Preč sú časy, keď nás uchvátili červené cestoviny zafarbené paradajkovým koncentrátom, alebo  špagety, ktorým dal čiernu farbu sépiový atrament.

Kulinársky svet je už inde. Cestoviny majú  tie najzvláštnejšie odtiene a príchute od cvikly, citróna, bazalky, húb, čokolády, mäty, či červenej kapusty a v ústraní nie sú ani koláče. Na odtieň zeleného jablka Granny Smith zafarbí cesto matcha prášok, sýtu fialovú farbu dá koláču organický prášok z čučoriedok. Vyzerá to úchvatne, veď sa pozrite.

Zdroj foto:

Instagram

Autor: dob
 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Bláznivo farebné koláče a cestoviny: Ako sa to stalo?
dob