Veľkonočný baranček: S naším fotopostupom ho upečiete ako profi cukrárka!

15.04.2019
07
 

VEĽKONOČNÝ BARANČEK

1 KUS, PRÍPRAVA 20 MINÚT, PEČENIE 40 MINÚT

  • 3 vajcia
  • štipka soli
  • 1 lyžička citrónovej šťavy
  • 100 g práškového cukru
  • pol lyžičky mletej vanilky (alebo 1 balíček vanilkového cukru)
  • 5 lyžíc rastlinného oleja
  • 5 lyžíc horúcej vody
  • 150 g polohrubej múky
  • 1 balíček prášku do pečiva
  • 40 g Zlatého klasu
  • 1 lyžička nastrúhanej kôry z citróna
  • maslo a hrubá múka na vymastenie formy
  • práškový cukor na posypanie

Postup nájdete v našej galérii.

Autor: kab
FocusMedia
Videorecepty
 
  • Aktuálne číslo

Dobré jedlo

 
 
Veľkonočný baranček: S naším fotopostupom ho upečiete ako profi cukrárka!
kab