Neplytvajte potravinami: Takto využijete všetky zvyšky

14.08.2019
 

1. Zostal vám zvyšok knedle?
Nakrájajte ju, nechajte odležať v rozšľahaných vajíčkach a opečte. K tomu podávajte kyslú uhorku alebo šalát a báječná večera je o chvíľu hotová.

2. Zostal vám zvyšok zemiakového pyré? 
Je to skvelý základ na šúľance alebo perky a skoro bez námahy. Pridajte žĺtok (alebo celé vajce), hrubú múku a vypracujte cesto. Zvyšok už poznáte.

3. Prezreli vám paradajky?
Nevyhadzujte ich. Na noc ich ponorte do mierne osolenej vody. Ráno budú svieže a pevné na dotyk.

Foto: Shutterstock

Autor: Báječná Žena
FocusMedia
Videorecepty
 
  • Aktuálne číslo

Dobré jedlo

 
 
Neplytvajte potravinami: Takto využijete všetky zvyšky
Báječná Žena