Nové Dobré jedlo: Jahodové dezerty, skoré zemiaky a najlepší cheesecake na Slovensku!

16.05.2018
12
 

Netreba ich šúpať ani nad nimi prestáť večnosť a sú fantastické aj bez okázalej spoločnosti. Jasné, že skoré zemiaky zbožňujeme! A po tom, ako sme ochutnali variácie nášho kuchára Ľuboša Mega, zase o niečo viac. Určite si ich doma pripravte všetky. Ste viac na jahody? Úžasné! Naša šikovná cukrárka Veronika Kollárová zase upiekla fantastické dezerty z voňavých jahôd: galetku s kokosom, charlottu, panna cottu s bazalkou, penový dezert s čokoládou aj tvarohové rezy na praclíkoch. Budete sa zalizovať za ušami!

V novom Dobrom jedle, ktoré je v predaji od 11. 5., ešte nájdete:

  • Najlepší cheesecake s čučoriedkami, za ktorý posielame víťazke chladničku
  • Bryndzové halušky s fotopostupom
  • Domáce horalky, margotky, mliečne rezy a spol.
  • Dobroty z lososa + veľký test údených lososov z obchodu
  • Reportáž o májovej bryndzi
  • Tipy na svadobnú hostinu podľa najnovšej módy
  • Slovenskú nutelu, müsli bez éčok aj originálne smoothie 
  • Palacinkovú tortu, za ktorú môžete vyhrať mixér KitchenAid
  • Zľavový kupón na nachos s guacamole ku každému burritu na Street Food Parku v Bratislave (od 23.- 26.5.)

a balíček navyše:

O super víkend v kúpeľoch hráte, ak nám pošlete jednu SMS. Viac sa dočítate v Dobrom jedle. 

Autor: kab
Videorecepty
 

Dobré jedlo

 
 
 
 
Nové Dobré jedlo: Jahodové dezerty, skoré zemiaky a najlepší cheesecake na Slovensku!
kab