Vykúpili ste cestoviny a neviete, čo s nimi? Uvarte si špagety krásnej Audrey Hepburn (RECEPT)

18.05.2020
11
 

Verili by ste, že jedna z najšarmantnejších žien na svete milovala takmer až praobyčajné špagety s paradajkovou omáčkou? Niečo však na nich predsa len bude – celý život si na nich pochutnáva aj ďalšia nádherná diva Sophie Loren… Vyskúšajte!

Kliknite na GALÉRIU fotografií nádhernej Audrey.

Špagety al pomodoro s bazalkou a parmezánom

Potrebujete:

  • 1 balík špagiet
  • 1 menšia cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 mrkvy
  • 2 stonky zeleru
  • 2 konzervy lúpaných paradajok
  • za hrsť čerstvej bazalky
  • olivový olej
  • soľ, korenie
  • parmezán

Postup:

  1. Špagety uvarte al dente.
  2.  Na panvici s olejom opečte nadrobno nasekanú cibuľu aj cesnak. Pridajte nakrájanú mrkvu, zeler, chvíľu poduste. Potom pridajte paradajky z konzervy, bazalku a varte ďalších 45 minút. Omáčku odstavte a nechajte ďalších 15 minút, aby sa pospájali všetky jej chute.
  3.  Horúce špagety preložte na veľkú servírovaciu misu. Polejte ich omáčkou, posypte strúhaným parmezánom a lístkami bazalky.
Autor: kab
FocusMedia
Videorecepty
 
  • Aktuálne číslo

Dobré jedlo

 
 
Vykúpili ste cestoviny a neviete, čo s nimi? Uvarte si špagety krásnej Audrey Hepburn (RECEPT)
kab