5 / 7
250 g studeného masla vyvaľkajte
medzi dvoma papiermi
na pečenie do štvorca 20 x 20 cm
a nechajte ho ešte stuhnúť
v chladničke. Vykysnuté cesto
vyvaľkajte do obdĺžnika
40 x 20 cm, vložte na jeden koniec
studené vyvaľkané maslo
a druhou časťou cesta ho prikryte.
Konce riadne spojte, aby
bolo všetko maslo vnútri cesta.
250 g studeného masla vyvaľkajte medzi dvoma papiermi na pečenie do štvorca 20 x 20 cm a nechajte ho ešte stuhnúť v chladničke. Vykysnuté cesto vyvaľkajte do obdĺžnika 40 x 20 cm, vložte na jeden koniec studené vyvaľkané maslo a druhou časťou cesta ho prikryte. Konce riadne spojte, aby bolo všetko maslo vnútri cesta.
Autor: Laura Witteková

Späť na článok: Domáci maslový croissant: Prehľadný fotopostup, ktorý zvládne každý