11 / 20
Upečte veterníky: 
Na krém naneste vyšľahanú karamelovú šľahačku a navrch položte vrchnú časť veterníka namočenú v karamelovej poleve. Tú pripravte takto: Cukor nechajte roztopiť a skaramelizovať. Zalejte ho horúcim mliekom. Keď sa karamel v mlieku celkom roztopí, pridávajte práškový cukor tak, aby poleva nebola celkom tekutá a na veterníku rýchlo zaschla.
Upečte veterníky: Na krém naneste vyšľahanú karamelovú šľahačku a navrch položte vrchnú časť veterníka namočenú v karamelovej poleve. Tú pripravte takto: Cukor nechajte roztopiť a skaramelizovať. Zalejte ho horúcim mliekom. Keď sa karamel v mlieku celkom roztopí, pridávajte práškový cukor tak, aby poleva nebola celkom tekutá a na veterníku rýchlo zaschla.
Autor: archív DJ

Späť na článok: Domácim veterníkom sa žiadne iné nevyrovnajú: Staňte sa vyhlásenou cukrárkou